PROFIL

Velkommen til Julie Byron. Modebutikken hvor du finder et spændende udvalg af designervarer fra unikke internationale brands med fokus på funktionalitet og ikke mindst det kvindelige og feminine. Det er essentielt at give dig en god, personlig og professionel betjening. Vi lytter til dine ønsker og behov og kommer med ideer til sammensætninger og kombinationer, så du får en garderobe som kan kombineres på kryds og tværs.

Vi ved, at mange af jer også ønsker at kunne handle hjemmefra. Benyt dig af muligheden i vores nye webshop themoonlight.dk - her finder du et bredt udvalg af modetøj, accessories, skønhedsprodukter og gaveidder. Nogle varer er tilgængelige i butik og webshop andre forhandles kun det ene sted. 

Julie Byron – kvinden bag
Med en lang karriere i modebranchen i hhv. Portugal og Danmark var det i 2014 helt naturligt at åbne butik i eget navn. Målet var klart! At tilbyde flotte designervarer fra unikke internationale brands tilsat god, personlig og professionel betjening.

Feminint, elegant og moderne
Med en forkærlighed for modebilledet i Sydeuropa tilbydes et unikt udvalg af flotte designervarer fra danske og internationale brands. Du finder bl.a. Portugisiske Ana Sousa og Ferrache samt Italienske Rinascimento og et bredt udvalg af jeans fra MAC og Jonny Q.

Vi er alle unikke
Vi har forskellige ønsker og behov som skal indfries når det næste sæt tøj købes. Julie har personligt en forkærlighed for det sort/hvide look som er tidsløst og elegant. Vi er alle unikke! - så del gerne dine ønsker med os, og vi kommer med forslag til styling, som er med til at fremhæve dine fortrin og understrege din personlighed.

Med fingeren på modepulsen sørger Julie for, at der altid er nye og anderledes varer at vælge imellem.

Kig ind og oplev en anderledes tøjbutik, og kom hjem med noget som du ikke finder i en hvilken som helst anden butik.

Velkommen hos Julie Byron!