Persondatapolitik
Persondata behandles iht. gældende lovgivning og er senest opdateret i forbindelse med persondataforordningen per 25. maj 2018.

Persondata
Ved besøg på vores hjemmeside indsamles der oplysninger, som vi bruger til at forbedre brugeroplevelsen. Ønsker du ikke at vi indsamler oplysninger bør du slette dine cookies i din browser og undlade at benytte siden.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi dit navn og e-mailadresse for at kunne sende nyhedsbreve til dig. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at vælge `frameld`nederst i emaien eller skrive en e-mail til  info@juliebyron.dk eller ved henvendelse i butikken Julie Byron beliggende Hørsholm Midtpunkt, 1. sal, 2970 Hørsholm.

På sociale medier såsom Facebook og Instagram opsamler og gemmer mediet oplysninger, hvis du interagerer, herunder liker eller kommenterer opslag og konkurrencer, så slettes disse  oplysninger ikke ikke efterfølgende.

Sikkerhed
Registrering af navn og emailadresse opbevares elektronisk og udleveres ikke til trediepart uden forudgående samtykke.

Ansvarlig
Såfremt de oplysninger vi har registreret er forkerte, ønskes ændret eller slettet bedes du kontakte  info@juliebyron.dk hvorefter dine kontaktdata slettes. Skulle der mod forventning være en uoverensstemmelse er øvre myndighed Datatilsynet.