MÆRKER

Her finder du et udsnit af de mærker som vi fører i Julie Byron

  • Ana Sousa føres i Julie Byron Hørsholm Midtpunkt
  • Gummistøvler fra Lemon Jelly føres i modebytikken Julie Byron Hørsholm Midtpunkt

Ana Sousa
Ana Sousa - innovativt design til hverdag og fest

Søger du lækkert og unikt kvalitetstøj, er portugisiske Ana Sousa det rigtige valg. Med sin innovative tankegang er tøj, sko og accessories fra Ana Sousa et smart valg til kvinden, der ønsker lidt mere af sit outfit.

Ana Sousa, har siden 1998 taget Europa og resten af verden med storm. Kvalitet og unikt design med overraskende elementer fra top til tå er kendetegnende for det populære brand.

Angela Davis
Italienske Angela Davis blev grundlagt i slutningen af 90'erne og skilte sig ud med sin unikke stil og identitet.

Angela Davis appellerer til den dynamisk og ultra feminine kvinde, som har fokus på mode og kvalitet til overkommenlige priser.

byTANGdk
byTANGdk kollektionen er nøje udvalgt og både strik og kjoler er produceret i Europa. Vores kjoler og strik kan både bruges på job og til fest, man kan jo ændre et look med et lækkert silketørklæde hvis outfittet skal holde hele dagen. 

Ferrache
Portugisiske Ferrache blev grundlagt i 1988, med ønsket om at skabe feminine kollektioner. Ferrache er farver, glamour, luksus og det sofistikerede og Ferrache kvinden klarer hverdagens udfordringer velklædt.

Jonny Q Jeans
JQ Cosmetic Jeans er et internationalt denim mærke produceret i Italien. Firmaet blev grundlagt i London i 1978 af Pasquale Orza.

Det blev skab med en vision om at revolutionere markedet for jeans og gøre jeans moderigtige. De arbejdede med pasform og de var de første i verden til at lancere jeans med stræk.  Deres innovative tankegang og design gjorde at mærket hurtigt blev populært blandt fashionistaer.

JQ Jeans er en kendt klassiker blandt vore kunder.

Lemon Jelly
Designet, udviklet og produceret i Portugal, Lemon Jelly er en højteknologisk produkt, med vægt på valg af materialet og specielle detaljer. Lemon Jelly er et frisk pust til det danske vejr - de er farverige og til sat en skøn duft at af citon.

Filosofien og udtrykket bag Lemon Jelly er tanken om en eksplosion af alle de gode øjeblikke i livet. At være sammen med venner, sommer aftener, latter, fester og en tur i byen.

Tilsæt en neutral, frisk eller sprudlende farve til garderoben.

MAC Jeans
MAC Jeans er behagelige og moderne jeans hvor pasform og komfort er i top. Lad dig inspirere og se om dine kommende ynglings jeans er en MAC model.

Bliv overrasket. – Prøv selv om det skal være Dream, Lovely eller Anna og om du foretrækker skinny eller bootcut som vi fører i sæsonens klassiske farver.

Oui
Oui er kendt for, at have en passion for strik men har i dag en stor kollektion. Oplev deres univers hvor de har fokus på detaljerne, og tilføjer elementer som giver tøjet den ekstra detalje.

Tyske Oui er modefirma som blev etableret i 1950’erne og som nu drives af 3. generation.

Paquito
Italienske Paquito har siden 70'erne været baseret på kærlighed og respekt for mode kombineret med det innovative og dynamiske. 

Paquito er et nyt mærke i Julie Byron og vi er faldet for deres kjoler og strik. 

Rinascimento
Italienske Rinascimento beskriver smukt deres fortolkning af det at være kvinde.

Vi fortolker ønsket om en ægte kvinde, som er uafhængig og opmærksom på hendes kvindelighed.
En kvinde med en stærk personlighed, dynamisk, glamourøs og aldrig forudsigelig.
En kvinde der kan lide at vælge.
Som kan lide at være i centrum.
Altid perfekt lige ned til den mindste detalje.

Idag betyder Rinascimento alt det og meget mere. Vores særpræg ligger i evnen til at tilbyde et stort udvalg af mode tøj og accessoires af høj kvalitet. Vi arbejder på en evig udviklende stil som er moderne, feminin og udtrykker vores passion for smukke ting.